En rysare med läskigt verkliga karaktärer

vagg018_webb
Foto: Jini Sofia

Vad händer i ditt huvud egentligen? Den frågan får jag ofta av dem som har läst Inga Kelgrisar, Inga styvbarn. De tror att jag hittar på.

Som hyresvärd har jag tagit del av över tusen människors lägenheter och liv. Jag har registrerat och analyserat dem. Letat efter hemligheter. Hittat många. Förträngt några.

Det finns ett fåtal hemligheter som är så fruktansvärda att jag inte kan komma undan. De förföljer mig och väcker mig på nätterna. Människorna som äger dessa hemligheter ser ut som du och jag. De gömmer sig bakom låsta lägenhetsdörrar och hoppas att ingen ser.
40776
Förr eller senare kommer jag in i deras hem.
Och jag ser.

Några av dessa personer vill inget illa. De försöker leva i vår välstrukturerade värld men lyckas inte. Trasiga och vackra människor som kämpar med att förstå hur livet fungerar. De som inte riktigt passar in. De ger mig inspiration till att skriva.

Kanske är det därför boken har blivit en sådan snackis; att karaktärerna är så speciella och ändå inte! Läsare över hela landet har kontaktat mig efter att ha läst boken och säger att likheten mellan någon karaktär och deras egen granne är nästan kuslig.

Tillsammans med fantastiska Anna Maria Käll som uppläsare har boken fått strålande recensioner av Storytels lyssnare. Men låt dig inte luras. Inga Kelgrisar, Inga Styvbarn är en rysare.

Jag hoppas att du lyssnar på den. Glöm bara inte att låsa dörren först.
//Cia Sigesgård

En rysare med läskigt verkliga karaktärer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s