Christoffer Holst om julen!

_ba42193
Foto: Bengt Alm

Vad läser du själv i jul?
Jag läser eller lyssnar endast på mysiga böcker. Under hösten brukar jag ofta drabbas av ett ”thriller-sug”, en mördarfeber, och vill bara gräva ner mig i spökhistorier, seriemördare och annat obehagligt. Men när snön börjar falla vill jag bara ha mys! Så nu läser jag bland annat några julromaner samtidigt som jag lyssnar på Viveca Lärns serie om människorna på Saltön. Hon läser upp de böckerna själv och det är så galet mycket feelgood att lyssna på hennes härliga göteborgska.

Vilket är bästa julgodiset?
Knäck! Jag älskar knäck. Kan äta hur mycket som helst. Jag tycker dock inte alls om lussebullar och förstår inte grejen med saffran. Jag känner att jag behöver lära mig det för att inte känna mig så utanför under all julfika.

Hur firar du jul?
Eftersom jag har haft en (någorlunda) sansad uppväxt tillhör jag dem som älskar julen och gillar att fira den ordentligt, family style. I år firar jag nog med min killes familj och det ska bli supermysigt!

Vad är ditt bästa jultips?
Mitt bästa jultips är att ta i från tårna. Det är ju faktiskt bara jul en gång om året så höj volymen på Band Aid-låten, tänd tusen juleljus, ät för mycket vört, köttbullar och rödbetssallad och skit i om byxorna spänner. Den ångesten tar vi i januari!

holst_01

Christoffer Holst om julen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s