Queerlequin levererar mellandagserotik

Längtar du efter ett jullov fyllt av romantik? Välj bland sex nya titlar i Queerlequin-serien för ett garanterat lyckligt slut på året. Det här är böckerna för dig som älskar drama, spänning och kärlek som inte känner några gränser.

queerlequin_banner
Nu kan du lyssna på följande Queerlequins inlästa av Indra Linderoth: Återvändaren, En gyllene triangel, Trägen vinner, När temperaturen stiger, Starkare än magi och Hemligheter vid havet.

Konceptet Queerlequin har nu i mer än ett år fått läsare att höja på ögonbrynen och skrika: äntligen! Vi Genusredaktörer som står bakom bokserien har mottagit så mycket fin respons och är nu överlyckliga som kan erbjuda dessa normbrytande kärlekshistorier som ljudböcker. Förutom att böckerna gör sig väldigt bra upplästa, gör formatet i sig också att fler läsare inkluderas.

Förlaget Genusredaktörerna är ett litet förlag i Malmö som ger ut romantisk lösgodislitteratur med queert och feministiskt innehåll. Vi älskar kärlek, sex och erotik, men gillar inte könsstereotyper, sexism, rasism, homo- och transfobi. Så länge just Du inte kan identifiera dig i kärlekshistorierna som kommersialiseras så är vi inte färdiga med vårt jobb.

Här kommer en närmare presentation av våra favoriter:

q_nannaNannas favorit: Återvändaren
Den första i bokserien Queerlequin. Den är min favorit inte bara för att den var först ut med att öppna upp för konceptet, utan för att den presenterar en annan verklighet som utmanar min egen syn på världen. I Stephens liv är normen homosexualitet, de heterosexuella är de som bryter normen. I Återvändaren får vi följa en vacker förälskelse och mörka missförstånd. Du både skrattar, gråter och blir själv förälskad av denna historia.

Fridas favorit: En gyllene triangelq_frida
Triangeldraman är ju kända från allt från Sapfo till Bonde söker fru, men i En gyllene triangel tar Anna, Agnes och Hedvig det till en helt ny nivå. Att vara tre inblandade i ett kärleksdrama behöver inte alls betyda olycka, tandgnissel eller ond bråd död. Traditionella teman som svartsjuka blandas med normbrytande tankar om kärlek och hur en kan leva sitt liv polyamoröst.

q_elinElins favorit: Starkare än magi
Slå samman de klassiska romance-komponenterna sex och begär med de lite mer genreöverskridande ingredienserna magiska formler och mörka hemligheter… och du får Starkare än magi! Det är en kittlande berättelse om den oro och besatthet som ofta skaver i hjärtat under förälskelsens begynnelse, och som skaver desto mer om det går ett rykte som säger att den du är kär i sysslar med svart, farlig magi… Oj oj oj, får rysningar bara jag tänker på den här boken.

Queerlequin levererar mellandagserotik

3 reaktioner på ”Queerlequin levererar mellandagserotik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s