5 deckare som inte är för barn

 

De kan verka förrädiskt barnvänliga med sina titlar, men dessa böcker är brutala, blodiga och håller spänningen på max!

 

Ole dole 

0000026249
Ett par vaknar upp i en kakelklädd container. Det är mörkt, kallt, omöjligt att ta sig ut och det enda de har är en mobiltelefon och en pistol. Telefonen ringer och de får ett val, om den ena skjuter den andre så får den överlevande gå fri… Någon har satt denna sorts kidnappningar i system och det är upp till Helen Grace att lösa mysteriet. En läskig och nervkittlande thriller!

 

 

Byssan lull 

0000048029
Zombieapokalypsen har brutit ut och ett par familjer har barrikaderat sig i skydd mot monstren utanför. I det gamla stadshotellet där de har tagit skydd hankar de sig fram dag efter dag. Men resurserna håller på att ta slut. Något måste göras… En fängslande apokalypsberättelse om rädsla, kärlek och världens slut.

 

 

Askungar

0000002500
En flicka försvinner från ett tåg och pappan blir genast misstänkt. En ung kvinna gömmer sig i en annan del av Sverige från en man som inte alls var den hon trodde. Men hon vet varför flickan är försvunnen. Det är upp till Fredrika Bergman och hennes team att lösa mysteriet innan det är för sent… Första delen i Fredrika Bergman-serien av Kristina Ohlsson!

 

 

Falleri, fallera, falleralla

0000020424
Två personer har besinningslöst klubbats ner mitt på öppen gata i centrala Stockholm, en medelålders kvinna och en liten pojke. Kriminalkommissarie Conny Sjöberg har i uppdrag att lösa fallet. En spännande och rafflande deckare om trasiga människor och plötsligt mörker.
Den åttonde och avslutande delen i Hammarbyserien av Carin Gerhardsen – du hittar hela serien här

 

 

Flyg fula fluga

0000001385
Under en gästföreläsning på National Forensic Academy möter Kay Scarpetta poliskommissarien Nic Robillard. Hon behöver hennes hjälp att spåra tio kvinnor som har försvunnit. Samtidigt tar Scarpetta sig an ett annat fall med en kvinna som dött av en överdos, men plötsligt börjar hon ana ett samband mellan de försvunna kvinnorna och fallet – ett samband som kan komma att förändra hela hennes liv…

 

 

Har du fler tips på iskalla spänningsromaner? Lämna en kommentar!

5 deckare som inte är för barn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s