Gästblogg: Anders Fager om ”Svenska kulter”

0000084725

Ta dig till boken!

Jag gjorde verkligen alla misstag i världen när jag skrev Svenska Kulter. Jag satt likt någon ensam galning och hittade på mina skräcksagor, utan att fråga någon om råd eller gå några kurser. När jag nu läst in boken tio år senare så känns den kanske lite spretig, men hade det inte varit jag som skrivit den hade den varit en av mina favoritböcker. Hoppas du också ska tycka om den. Den är porten till en helt ny värld. Och om du går in blir du aldrig densamma.

/Anders Fager

IMG_20180212_091002

Gästblogg: Anders Fager om ”Svenska kulter”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s