Gästblogg: Susanne Schemper om ”Osynlig närvaro”

0000503547

Ta dig till boken!

 

Mitt namn är Susanne och jag är beroende. Ibland är det så illa att mina händer skakar när de famlar… efter hörlurarna. Vars sladdar av någon underlig anledning alltid har trasslat ihop sig under den stund lurarna inte har suttit i mina öron… Hur som helst, så snart hörlurarna är på plats andas jag lugnt och fint igen, ler inombords. Äntligen. Äntligen en stund med en bok i öronen. Och jag erkänner att jag gör allt hushållsarbete så långsamt jag bara kan. För ingen blir irriterad på den som putsar fönsterna extremt noga, eller som hänger tvätt i timmar. Tills de (läs: familjen) genomskådar en, inser att det minutiösa fejandet och fixandet bara är en ursäkt för att få lyssna i lugn och ro. Så ja, nu erkänner jag: Jag är beroende av ljudböcker!

Därför var det en otrolig upplevelse när min första bok, Osynlig närvaro, släpptes som ljudbok den 5 april. Den morgonen hann jag inte ens ur sängen innan hörlurarna var på plats. När orden, mina ord – fantastiskt lästa av Kerstin Andersson – strömmade in i mina öron, kändes det så självklart… och samtidigt så overkligt. Men mest av allt – underbart!

Om du väljer att lyssna på Osynlig närvaro, som är en psykologisk spänningsroman, får du drygt sex timmars spännande lyssning.

Vad händer med den som aldrig blir sedd? Som ständigt känner sig ensam och osynlig?  Och vad händer när man låter rädslan ta över, när den får en att tappa all kontroll? Det är några av frågorna jag funderade på när jag skrev min bok. 

Nu hoppas jag att du blir sugen på att storstäda eller tvätta bilen eller något annat tidskrävande – med Osynlig närvaro som sällskap.
Tack för att du lyssnar!

/Susanne

Version 2fotograf: Ian Schemper

Gästblogg: Susanne Schemper om ”Osynlig närvaro”

En reaktion på ”Gästblogg: Susanne Schemper om ”Osynlig närvaro”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s