Bokdiskussion: Bakom hennes ögon

O_Pinborough_Bakom hennes ögon_V2.indd

Ta dig till boken!

Ett mystiskt förflutet, en förbjuden romans och en hemlighet bortom dina vildaste fantasier – vi har lyssnat på Sarah Pinboroughs Bakom hennes ögon och här är vad vi tyckte!

Romaner - Bia
Bia:
Vilken otroligt fängslande psykologisk thriller! Sällan har jag känt mig så grundlurad, om och om igen dessutom. Perfekt spänning, ända till slutet!

 

Fantasy - Sissel

Sissel:
Jag hade nog väldigt höga förväntningar när jag lyssnade på den här boken, jag visste att det skulle vara en stor twist i slutet men inte riktigt vad det skulle vara. Nu efteråt kanske jag hade lite för  höga förväntningar, även om det bidrog till en ny dimension där jag ifrågasatte alla och allt hela tiden. Jag gillade karaktärerna och storyn hade ett bra driv, men jag föredrar nog klassiska deckare har jag insett.

 

Fantasy - Hanna R

Hanna:
Allra först måste jag klargöra att jag väldigt sällan lyssnar på spänningsromaner. Om det är en nervkittlande upplevelse jag är ute efter så brukar jag dra mig åt skräck. Men efter att ha lyssnat på klart på den här, så är jag definitivt sugen på att ta mig an mer spänning. Jag kom fort in i berättelsen, tyckte Lousie var väldigt sympatiskt och undran över vad Adele egentligen hade i kikaren höll mig hooked boken igenom. Sen är frågan, hur mycket av spänningen låg i egentligen i att man visste att det skulle komma en sjuhelvetes tvist i slutet? Och om det inte var för denna gimmick, hade jag varit lika sugen på att fortsätta lyssna? Skulle vara väldigt intresserad att höra från någon som lyssnade på boken utan att veta om detta, och om deras upplevelse skiljde sig från min.

Fantasy - Jenny Z
Jenny:
Det är svårt för den här typen av böcker att göra mig nöjd. Å ena sidan vill jag gärna lyckas lista ut saker, å andra sidan vill jag bli överraskad – det får inte vara för lätt för då blir jag bara besviken. Pinsborough lyckas med konststycket att låta mig känna mig smart (eftersom jag lyckades lista ut den första tvisten) och att samtidigt överraska mig precis lagom mycket med avslutningen.

Bokdiskussion: Bakom hennes ögon

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s